Dakbedekking plat dak

Dakbedekking plat dak

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Of heeft uw dak lekkage? Wij komen graag bij u langs om een oplossing te verzorgen.

Onze dakbedekking is duurzaam en waterdicht. Wij zorgen voor een goed afschot op het dakoppervlak zodat de bitumen dakdekking decennia mee kan.

Een aanbouw of uitbouw voorzien van dakbedekking?

Dankzij de uitstekende hechting en makkelijke verwerking van het dakbedekkingsmateriaal kunnen wij in een korte tijd uw dakbedekking voor uw aanbouw of uitbouw verzorgen. Ook verzorgen wij graag de dakisolatie voor een duurzame en energiezuinige oplossing.

Zink

Wij werken de randen van uw aan- of uitbouw af met mooie zinklijsten. Daarnaast geven onze zink hemelwaterafvoeren een luxe uitstraling aan uw woning.

Daklekkage

Daklekkage komt vaak voor na een langere periode van droogte. Oude dakdekking loopt het risico uit te drogen of los te gaan op de gebrande naden. Een daklekkage is natuurlijk erg vervelend. Wij helpen u graag de lekkage op te sporen en de daklekkage te verhelpen.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact