Wij helpen jou met jouw CV-ketel

  • Snelle en betrouwbare hulp
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Onze eigen monteurs

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of bel 035 624 98 90

CV-ketel onderhoud door loodgietersbedrijf H.Baas

Een jaarlijkse controle van je cv-ketel is essentieel voor een langere levensduur en behoud van rendement. Bij Loodgietersbedrijf H. Baas zorgen wij ervoor dat je cv-ketel altijd in topconditie is, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook voldoet aan de eisen van je brandverzekering.

Waarom jaarlijks CV-Ketel onderhoud?

Verlengde levensduur en hoog rendement

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je cv-ketel langer meegaat en zijn rendement behoudt. Onze specialistische monteurs voeren een grondige inspectie en onderhoudsbeurt uit, waarbij onderdelen worden vervangen wanneer dat nodig is.

Verzekeringseisen

Goed onderhoud is niet alleen belangrijk voor de werking van je cv-ketel, maar ook voor je brandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen eisen vaak dat je cv-ketel jaarlijks wordt gecontroleerd en onderhouden. Met onze gespecialiseerde apparatuur lezen wij je cv-ketel uit en zorgen wij ervoor dat alles naar behoren werkt.

Volledige documentatie

In ons klantsysteem houden wij al het onderhoud aan je cv-ketel bij. Zo kun je altijd aantonen dat je cv-ketel goed is onderhouden, wat belangrijk is voor je verzekering.

Onze onderhoudsdiensten

Jaarlijks onderhoud

Wij plannen jaarlijks een onderhoudsbeurt voor al onze klanten. Je hoeft hier zelf niet aan te denken; wij nemen contact met je op zodra het tijd is voor de controle. Tijdens het onderhoud controleren wij de werking van je cv-ketel, reinigen wij onderdelen en vervangen wij indien nodig versleten onderdelen.

Vervanging van verouderde CV-ketels

Als tijdens het onderhoud blijkt dat je cv-ketel verouderd is of dat de kosten van reparaties niet meer opwegen tegen de resterende levensduur, bespreken wij met je de mogelijkheden voor vervanging. Wij bieden je een passend advies voor een nieuwe, efficiënte cv-ketel die voldoet aan je wensen en behoeften.

Zo gaan wij jou helpen

Aanvragen

Beantwoord een aantal vragen zodat wij alles weten over je situatie.

Contact

We nemen contact met je op en nemen alles met je door.

Afspraak

We plannen een datum en tijd in om bij jou langs te komen.

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen we langs en gaan we voor je aan de slag!

H.Baas is er om jou te helpen

Onze bazen staan dag en nacht klaar om jou te komen helpen. Ontdek waarom HBaas voor jou de beste keuze is…

Altijd bij jou in de buurt

Gespecialiseerde monteurs met jarenlange ervaring

Betrouwbare service

Proactieve afspraken en grondige documentatie

Klantgericht

Persoonlijke service en maatwerkoplossingen afgestemd op jouw situatie.

Kwaliteit en veiligheid

Gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen. Gecertificeerd conform de K25000 ‘Certificering preventie koolmonoxide’.