CV onderhoud

CV-ketel onderhoud

Een jaarlijkse controle van uw Cv-ketel is belangrijk. Bij goed onderhoud aan uw Cv-ketel gaat de Cv-ketel langer mee en behoud deze zijn rendement.

Daarnaast is Cv-ketel onderhoud een jaarlijkse controle van één van onze specialistische monteurs belangrijk voor uw verzekering. Uw brandverzekering verlangt van u dat uw ketel goed onderhouden is. Ons loodgietersbedrijf heeft speciale apparatuur om uw Cv-ketel uit te lezen en onderdelen te vervangen wanneer nodig.

In ons klantsysteem houden wij het onderhoud aan uw Cv-ketel bij, zodat u altijd aan uw verzekering kunt laten zien dat uw Cv-ketel goed is onderhouden.

Jaarlijks Cv-ketel onderhoud

Wij maken ieder jaar met al onze klanten een afspraak voor Cv-ketel onderhoud. U hoeft hier dus zelf niet aan te denken, wij nemen contact met u op zodra uw Cv-ketel weer gecontroleerd moet worden.

Cv-ketel verouderd

Blijkt uw Cv-ketel tijdens het onderhoud dusdanig te zijn verouderd, of wegen de kosten van nieuwe onderdelen niet meer op tegen de levensduur van uw Cv-ketel? Wij bespreken dan met u de mogelijkheden voor het vervangen van uw Cv-ketel op korte termijn.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Onze merken

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact