Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Een badkamer, wc of uw riolering renoveren of aanleggen? Loodgietersbedrijf H. Baas zorgt dankzij onze deskundige loodgieters voor het mooiste resultaat van uw loodgieterswerk. Wij denken met u mee over de inrichting, het ontwerp en afwerking van uw sanitaire ruimtes. Maar ook de leidingen die buiten uw zicht komen verwerken wij met veel aandacht voor het beste resultaat.

Gaat u grondig verbouwen? Onze loodgieters verzorgen niet alleen een nieuwe riolering, maar ook voor uw drinkwaterinstallatie kunt u bij ons terecht.

Badkamers

Al 40 jaar is het renoveren van badkamers onze specialiteit. Wij realiseren uw nieuwe badkamer vaak binnen een paar weken en proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Wij verzorgen niet alleen het leidingwerk voor uw bad, douche en wastafelkranen, maar ontzorgen u graag helemaal door ook het sanitair voor u te verzorgen.

Leidingwerk badkamer

Door middel van de nieuwste technieken op het gebied van (drink)waterinstallaties maken wij in uw badkamer een duurzame installatie die decennia lang mee kan. Verandert de indeling van uw badkamer? Wij zorgen dat het leidingwerk op de juiste plek komt zodat uw badkamer geheel naar wens kan worden ingericht.

Advies nodig? Wij komen graag een keer bij u kijken om de mogelijkheden door te spreken.

Riolering

Een goed werkend riool is belangrijk in uw woning. Zo voorkomt een goed aangelegd riool stankoverlast en verstoppingen.

Wilt u uw woning renoveren? Onze loodgieters leggen graag de volledig nieuwe riolering aan. Ook als uw voornemens bent om bijvoorbeeld uw badkamer of keuken op een andere locatie in uw woning te positioneren. Wij werken het riool weg in uw verdiepingsvloer of geheel onder de vloer.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact