CV installatie

CV installatie

Wij verzorgen alles omtrent uw Cv-installatie. Een goed geïnstalleerde Cv-installatie zorgt voor een comfortabel huis, is veilig aangelegd en geeft een goed rendement van warmteafgifte.

Of uw Cv-installatie nu bestaat uit enkel radiatoren of vloerverwarming, onze installateurs zijn vakkundig en opgeleid om uw nieuwe Cv-installatie te installeren en onderhouden.

Cv-ketel

De keuze voor een nieuwe Cv-ketel is vaak lastig. Er zijn talloze modellen en deze ketels verschillen in verbruik, kosten en formaat. Wij werken daarom samen met de twee grootste Cv-ketel leveranciers; Nefit en Remeha. Uiteraard helpen wij u graag met het vinden van de voor u geschikte Cv-ketel die past bij uw woonsituatie. Onze adviseurs komen graag bij u langs om de situatie met u door te lopen.

Wij adviseren u om uw Cv-ketel ieder jaar te laten onderhouden. Zo blijft uw ketel veilig en geeft deze het meeste rendement. Circa om de 15 jaar is uw Cv-ketel aan vervanging toe.

Hr-ketel

Is uw Cv-ketel aan vervanging toe? Dan kunt u overwegen om over te stappen naar een Hr-ketel of HRe-ketel. Hr-ketel staat voor Hoog rendement ketel en brengt een aanzienlijke kosten besparing met zich mee ten opzichte van een traditionele Cv-ketel.

Een Hr-ketel verschilt in het goed benutten van de waterdamp die vrijkomt bij het verbranden van gas. Bij een Cv-ketel verdwijnt deze waterdamp direct via de afvoerpijp, terwijl een Hr-ketel deze waterdamp hergebruikt voor het opnieuw opwarmen van het water in de Cv-leiding. Hierdoor behaalt een Hr-ketel een hoog rendement van meer dan 100% en verbruikt deze tot een kwart minder energie.

Mede hierdoor is een Cv-installatie met Hr-ketel niet alleen goed voor uw energierekening, maar draagt dit ook bij aan het verbruik van minder energie en dus een beter milieu.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Onze merken

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact