Wij helpen jou met jouw CV-ketel

  • Snelle en betrouwbare hulp
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Onze eigen monteurs
  • BRL K25000 gecertificeerd

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Of bel 035 624 98 90

CV-ketel installatie of hybride warmtepomp door loodgietersbedrijf H.Baas

Is jouw huidige CV-installatie aan vervanging toe? Of heb je zichtbare en verouderde leidingen die je woonomgeving ontsieren? Bij Loodgietersbedrijf H. Baas zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van volledig nieuwe en duurzame CV-installaties. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe CV-ketel, een (hybride) warmtepomp of het vervangen van oude CV-leidingen, wij zorgen voor een moderne en efficiënte oplossing.

Waarom jouw CV-installatie vernieuwen?

Verouderde CV-leidingen

In oudere woningen zijn CV-leidingen vaak van gietijzer en lopen zichtbaar via het plafond of de muur naar de radiator. Deze verouderde leidingen zorgen voor warmteverlies en een lager rendement van je CV-ketel, wat resulteert in een hogere energierekening. Bovendien zijn zichtbare leidingen meestal niet esthetisch aantrekkelijk.

Nieuwe CV-leidingen

Wij maken gebruik van de meest moderne technieken om CV-leidingen op een eenvoudige manier te integreren in jouw muur of vloer. Onze CV-leidingen zijn van Duitse kwaliteit en dragen bij aan de verduurzaming van je CV-installatie. Door de nieuwe leidingen netjes weg te werken, krijgt jouw huis een moderne uitstraling. Vaak kunnen wij voortborduren op de bestaande installatie of de beschikbare ruimte in je woning optimaal benutten.

Vloerverwarming

Een efficiënte en comfortabele manier van warmteafgifte is het vervangen van traditionele radiatoren door vloerverwarming. Vloerverwarming wordt geïntegreerd in je vloer, waardoor radiatoren overbodig worden. Dit zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke woonruimte, maar verlaagt ook je energierekening door de efficiëntere warmteafgifte.

Waarom zou je de CV ketel vervangen?

Leeftijd en Slijtage: CV-ketels hebben doorgaans een levensduur van 10 tot 15 jaar. Na deze periode kan de efficiëntie afnemen en kunnen storingen frequenter worden.

Efficiëntie en Energiebesparing: Nieuwe CV-ketels zijn vaak energiezuiniger dan oudere modellen. Het vervangen van een oude ketel kan leiden tot lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot.

Betrouwbaarheid en Veiligheid: Oudere ketels kunnen onbetrouwbaar worden en vaker storingen vertonen. Nieuwe ketels zijn veiliger en betrouwbaarder, wat het risico op koolmonoxidevergiftiging en andere problemen verkleint.

Milieuvriendelijkheid: Nieuwe CV-ketels hebben een lagere uitstoot van schadelijke stoffen, wat beter is voor het milieu. Daarnaast kunnen moderne ketels beter omgaan met duurzame energiebronnen.

Onderhoudskosten: Oudere ketels kunnen hogere onderhoudskosten met zich meebrengen. Het vervangen van een oude ketel kan op de lange termijn goedkoper zijn door lagere onderhouds- en reparatiekosten.

Verbeterde Functionaliteiten: Moderne CV-ketels bieden vaak verbeterde functies, zoals slimme thermostaten en betere temperatuurregeling, wat het comfort in huis kan verhogen.

 

Door al deze voordelen kan het vervangen van een oude CV-ketel zowel financieel als qua comfort en veiligheid voordelig zijn.

Zo gaan wij jou helpen

Aanvragen

Beantwoord een aantal vragen zodat wij alles weten over je situatie.

Contact

We nemen contact met je op en nemen alles met je door.

Afspraak

We plannen een datum en tijd in om bij jou langs te komen.

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen we langs en gaan we voor je aan de slag!

H.Baas is er om jou te helpen

Onze bazen staan dag en nacht klaar om jou te komen helpen. Ontdek waarom HBaas voor jou de beste keuze is…

Duurzame oplossingen

Wij plaatsen duurzame en efficiënte CV-installaties die voldoen aan de huidige standaarden

Kwaliteit en vakmanschap

Gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken. Gecertificeerd conform de K25000 ‘Certificering preventie koolmonoxide’

Complete installatie

Van het plaatsen van een nieuwe CV-ketel tot het integreren van nieuwe leidingen en vloerverwarming

Advies op maat

Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw nieuwe CV-installatie, afgestemd op jouw wensen en behoeften