Over ons

Over ons

Ons loodgietersbedrijf in Hilversum is al ruim 40 jaar een begrip in de regio. Begonnen als een klein loodgietersbedrijf met één loodgieter is ons bedrijf in de jaren erna gegroeid tot een loodgietersbedrijf met een goede naamsbekendheid en staat van dienst.

Wij verzorgen al uw loodgieterswerk in en rond het huis, uw dakwerk en uiteraard het installeren en onderhouden van uw Cv installatie en gas apparaten.

Onze gele auto’s zijn herkenbaar in het straatbeeld van Hilversum, maar ook buiten Hilversum verzorgt ons loodgietersbedrijf graag zijn diensten. Zo kunt u bij ons terecht als uw woont in Loosdrecht, Kortenhoef en ’s Gravenland. Maar ook op plaatsen in ’t Gooi ziet u onze loodgieters vaak aan het werk. Wij werken in Laren, Blaricum, Naarden en Huizen.

Ondanks dat in 40 jaar tijd er veel is verandert in het vakgebied loodgieter, is onze service en dienstverlening altijd van dezelfde kwaliteit. Loodgietersbedrijf H. Baas heeft gedegen en goed opgeleide medewerkers in dienst die voor u klaar staan.

Benieuwd naar onze werkwijze? Informeer bij één van onze medewerkers en plan een afspraak met ons in voor uw project.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact