Wij zijn HBaas

Ons loodgietersbedrijf in Hilversum is al ruim 40 jaar een begrip in de regio. Wat begon als een klein bedrijf met één loodgieter, is uitgegroeid tot een onderneming met een uitstekende reputatie met een grote trouwe klantenkring in het Gooi.

Wij verzorgen al je loodgieters- dak en installatie werk in en rond het huis, inclusief dakwerk en het installeren en onderhouden van cv-installaties en gasapparaten en warmtepompen en airco’s.

Onze auto’s zijn herkenbaar in het straatbeeld van Hilversum, maar ook buiten Hilversum staan we graag voor je klaar. Je kunt bij ons terecht als je woont in Loosdrecht, Kortenhoef en ‘s-Graveland. Ook in andere plaatsen in ’t Gooi, zoals Laren, Blaricum, Naarden en Huizen, zijn onze vakmannen aan het werk.

In de afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het vakgebied, maar onze service en dienstverlening zijn altijd van dezelfde hoge kwaliteit gebleven. Recent is bijvoorbeeld de regelgeving rondom de CO gaswet sterk aangescherpt. Loodgietersbedrijf H. Baas heeft hiervoor de vereiste certificaten (zoals de BRL-K25000 voor de CO Gaswet en de BRL-100 voor F-Gassen) en we hebben goed opgeleide, gecertificeerde en ervaren medewerkers in dienst die altijd voor je klaarstaan.

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op met een van onze medewerkers en plan een afspraak voor je klus of project.

HBaas is er om jou te helpen

Onze bazen staan dag en nacht klaar om jou te komen helpen. Ontdek waarom HBaas voor jou de beste keuze is…

Altijd bij jou in de buurt

24/7 storingsdienst

Persoonlijke hulp

Transparante communicatie

Eigen monteurs

Woorden van onze tevreden klanten

“De mannen van Baas hebben bij mijn moeder een gasboiler en CV ketel vervangen voor een HR combi ketel. Ze werken netjes en voeren de oude ketel en boiler af. Wij raden dit bedrijf van harte aan.”

Ingrid Kikkert

“Zeer tevreden over de monteur en zijn werkzaamheden aan de CV ketel. Tevens gaf hij mij een goed advies over het wel of niet aanschaffen van een warmtepomp. Dank!”

Mathijs Smit

“Fijn dat de daklekkage snel is verholpen. De schade aan het plafond door de lekkage is daardoor gelukkig verder beperkt gebleven.”

Leo Eechoud

Ervaar loodgietersdiensten van topkwaliteit