Afwatering

Afwatering

Ieder dakbeschot moet voorzien zijn van goede afwatering. Een goede afwatering kan op verschillende manieren voor u worden verzorgd.

Wij houden met het plaatsen van uw dakdekking altijd rekening met voldoende afschot op het dakoppervlak zodat het water gericht richting de hemelwaterafvoer loopt.

Hemelwaterafvoer

Wij leveren diverse soorten hemelwaterafvoer opties. Van PVC regenpijpen tot op maat gemaakte zinken dakgoten en regenpijpen. Wij kunnen de hemelwaterafvoer direct aansluiten op het riool of als u dit wenst via irrigatiekratten verspreiden in uw tuin.

Dakgoten

Is uw dakgoot een vervanging toe? Of heeft u lekkage in uw dakgoten dankzij een vervuilde dakgoot? Wij komen graag bij u langs om uw dakgoot te reinigen en deze te vervangen op plekken waar dit nodig is.

Een compleet nieuwe dakgoot van pvc? Of een zinken dakgoot? Wij vervangen uw dakgoot en bieden u een duurzame en mooie oplossing.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact