Leidingwerk

Leidingwerk

Al 40 jaar is het renoveren van badkamers onze specialiteit. Wij realiseren uw nieuwe badkamer vaak binnen een paar weken en proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Wij verzorgen niet alleen het leidingwerk voor uw bad, douche en wastafelkranen, maar ontzorgen u graag helemaal door ook het sanitair voor u te verzorgen.

Door middel van de nieuwste technieken op het gebied van (drink)waterinstallaties maken wij in uw badkamer een duurzame installatie die decennia lang mee kan. Verandert de indeling van uw badkamer? Wij zorgen dat het leidingwerk op de juiste plek komt zodat uw badkamer geheel naar wens kan worden ingericht.

Advies nodig? Wij komen graag een keer bij u kijken om de mogelijkheden door te spreken.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact