CV vernieuwen

CV vernieuwen

Uw huidige woning moet voorzien worden van een nieuwe Cv-installatie. Dit kan omdat de oude leidingen zichtbaar in de woonomgeving zijn of omdat de Cv-installatie dusdanig veroudert is dat deze niet meer voldoet aan de huidige standaard.

Ons loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van volledig nieuwe (duurzame) Cv-installaties. Of het nu gaat om enkel een nieuwe Cv-ketel of het vervangen van de cv-leidingen.

Oude cv-leidingen

Vaak zijn in huizen van een wat ouder bouwjaar de cv-leidingen van gietijzer duidelijk in het zicht. Deze lopen vaak via het plafond of de muur naar de radiator.

Deze leidingen zijn vaak veroudert en zorgen voor warmteverlies en dus een lager rendement van uw Cv-ketel, met uiteindelijk een hogere energierekening tot gevolg. Daarbij is het simpelweg niet mooi om de leidingen in het zicht te hebben lopen.

Nieuwe cv-leidingen

Door het gebruik van de meest moderne technieken kunnen wij cv-leiding op een eenvoudige wijze integreren in uw muur of vloer. De cv-leidingen zijn van Duitse kwaliteit en dragen bij aan het verduurzamen van uw cv-installatie. Door het wegwerken van de nieuwe cv-leidingen krijgt uw huis een andere uitstraling en moderniseert u uw woning op eenvoudige wijze. Vaak kunnen wij voortborduren op de bestaande cv-installatie, of de ruimte die in uw woning hiervoor is vrijgemaakt benutten.

Informeer wat wij kunnen betekenen voor uw nieuwe cv-installatie.

Vloerverwarming

Een zeer aangename manier van warmte afgifte is het vervangen van traditionele radiatoren door vloerverwarming. Doordat vloerverwarming in uw vloer is geïntegreerd komen alle radiatoren te vervallen. Ook is de afgifte van vloerverwarming erg prettig.

Vloerverwarming werkt efficiënter dan radiatoren waardoor naast een aantrekkelijke woonruimte, ook uw energierekening omlaag gaat.

Wij denken graag mee welke oplossing past binnen de wensen van uw nieuwe cv-installatie.

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Onze merken

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact