Gaskachels

Gaskachels

Uw gaskachel regelmatig onderhouden is noodzakelijk. Zonder regelmatig onderhoud heeft u geen veilig werkend toestel, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Onze erkende monteurs zorgen ervoor dat uw gaskachel goed blijft functioneren en u niet plotseling in de kou komt te zitten.

Koolmonoxide

Als uw gaskachel niet jaarlijks wordt gecontroleerd kan het gebeuren dat er niet voldoende zuurstof in de gaskachel komt, waardoor de kachel niet voldoende aardgas verbrandt. Als dit gebeurt kan het (levens)gevaarlijke en giftige koolmonoxide vrijkomen.

Een koolmonoxide vergiftiging is soms lastig te herkennen en daarom erg gevaarlijk. Met goed onderhoud stelt u uw veiligheid voorop en voorkomt u eventuele ongelukken.

Laat uw gaskachel onderhouden!

Contact

Koningsstraat 129
1211 NM Hilversum

Tel: 035 624 9890
E-mail: info@hbaas.nl

Ruim 40 jaar uw loodgieter

Loodgietersbedrijf H. Baas B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Hilversum. Onze gele auto’s zijn een herkenbaar gezicht in Hilversum. Wij verzorgen bij duizenden Hilversummers het onderhoud aan de Cv-ketel en verzorgen complete renovaties van drinkwater- en rioolinstallaties.

Maar ook in de dorpen om Hilversum heen werken wij als loodgieters graag. Zo vindt u onze loodgieters in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Gravenland, Gooise Meren, Laren, Blaricum en Huizen.

Kortom, Loodgietersbedrijf H. Baas is al meer dan 40 jaar uw loodgieter in ’t Gooi!

Contact